top of page

HYVÄ TIETÄÄ

Tässä muutamia yleisimpiä kysymyksiä kohteesta ja vastauksia niihin.
Voit tietysti myös ottaa meihin yhteyttä  – autamme aina mielellämme.

Mistä saan avaimet?

Lähetämme varauksen yhteydessä varausvahvistuksen, josta löytyvät yhteystiedot.
Otamme vieraat vastaan henkilökohtaisesti.

Kuuluvatko huvilan vuokraan wc- ja talouspaperit, liinavaatteet, peitteet, polttopuut ja astiasto?

Huviloiden varustukseen kuuluvat wc- ja talouspaperit, tyynyt, peitteet ja liinavaatteet. Vuokraan kuuluvat polttopuut takkaa ja ulkosaunaa varten, samoin huippuvarusteltu astiasto. Keittiöstä löytyvät myös useimmin käytetyt mausteet, salaattiöljy ja etikka. Myös varusteita löytyy: lähdetpä melomaan, soutamaan, hiihtämään, lumikenkäilemään tai pyöräilemään, varusteet järjestyvät meidän puolesta.

Saanko tulla huvilalle aiemmin kuin klo 16

tai viipyä lähtöpäivänä myöhempään kuin klo 12?

Saapumis- ja lähtöajat on sovittu siten, että on aina hyvää aikaa tarkistaa ja huoltaa kohde ennen seuraavien asiakkaiden saapumista. Voit kuitenkin tiedustella sovitusta poikkeavia saapumis-/lähtöaikoja, jos huvilalla ei ole ennen/jälkeen vierailuanne toisia asiakkaita. Jos haluat varmistaa huvilan aikaisemman saamisajan tai myöhäisemmän lähtöajan, on varminta varata mökki 1 vrk pidemmäksi aikaa varauksen alusta/lopusta, jolloin voitte saapua vaikka heti aamulla paikalle tai viipyä iltaan asti.

Saanko ottaa huvilalle mukaan lemmikkieläimeni?

Hyvin käyttäytyvät lemmikkieläimet ovat meille tervetulleita.

Mitä jos rikon jotain lomani aikana?

Vahingoista on hyvä ilmoittaa viimeistään lähdön yhteydessä. Asiakas on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingon.

Missä sijaitsee lähin kauppa, apteekki ja ravintola?

Lähin kauppa ja apteekki sijaitsevat Muoniossa. Muoniosta löydät myös lounasravintola Thai Coffee Shopin, Lounasravintola Hyvä Padan ja sveitsiläisen Swiss Cafén. Lähin ravintola löytyy 9 km päästä Hotelli Jeriksen yhteydestä. Ravintolapalvelut löytyvät myös Hotelli Olokselta (Takka Ravintola) ja Hotelli Pallakselta (aukioloajat vaihtelevat). Ravintola Kammarille tulee 25 km matkaa, samalla kierroksella hoidat ostokset Muoniosta. Levin monipuoliset palvelut löydät runsaan 30 km päästä. Maankuulun Jounin Kaupan löydät Äkäslompolosta.

Onko huviloille mahdollista saada lisävuoteita?

Huviloilla on 6 vuodepaikkaa / huvila. Kaikissa huviloissa on 3 makuuhuonetta. Järjestämme tarvittaessa lasten matkasängyn ja vauvan syöttötuolin lisämaksutta.

Onko Jerisjärven vesi juomakelpoista?

Jerisjärvi kuuluu kirkasvetisiin tunturijärviin. Emme kuitenkaan suosittele veden juomista sellaisenaan. Sen sijaan talon oma porakaivovesi on ensiluokkaista ja tutkittua ja soveltuu mainiosti juomiseen ja ruoanlaittoon.

Mistä voin ostaa kalastusluvan?

Kalastuslupien verkkokauppa löytyy täältä.

Mitä kaloja Jerisjärvestä on mahdollista saada?

Jerisjärvessä uiskentelee muun muassa haukea, siikaa, ahventa, muikkua ja madetta.

bottom of page