Lapland Dream Villas Oy

Anna Temmes

Puh. 040 821 3587

anna.temmes@laplanddream.fi

 

www.laplanddream.fi

 

 

VILLA RUOHO

Jerisrannantie 10, 99135 Rauhala

 

VILLA TUULIA

Jerisrannantie 18, 99135 Rauhala

 

VILLA SAGA

Jerisrannantie 20, 99135 Rauhala

VILLA HILL

Kumpukuja, 99135 Rauhala


 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
plugit_logoleft.png

Sivuston valokuvat Frank Merkel, Arno Klein, Christine Marini, Juha Tolonen, Maria Temmes. Sivujen toteutus Neiti Sievänen 2016.

Tässä muutamia yleisimpiä kysymyksiä Lapland Dream Villoista ja vastauksia niihin.
Voit tietysti myös ottaa yhteyttä meihin puh. 040 821 3587 tai anna.temmes@laplanddream.fi
autamme aina mielellämme!

 

 

Mistä saan avaimet mökille?

Lähetämme varauksen tehtyäsi Sinulle varausvahvistuksen, josta löytyvät yhteystiedot.

Avaimista sovitaan suoraan omistajan kanssa. Omistaja tulee huvilalle sovittuun aikaan tai kertoo mistä avaimet löytyvät.

 

 

Kuuluvatko huvilan vuokraan wc- ja talouspaperit, liinavaatteet, peitteet, polttopuut ja astiasto?

Huviloiden varustukseen kuuluvat wc- ja talouspaperit, tyynyt, peitteet ja liinavaatteet. Vuokraan kuuluvat polttopuut takkaa ja ulkosaunaa varten, samoin huippuvarusteltu astiasto viinilaseineen. Keittiöstä löytyvät myös useimmin käytetyt mausteet, salaattiöljy ja etikka. Myös varusteita löytyy: lähdetpä melomaan, soutamaan, hiihtämään, lumikenkäilemään tai pyöräilemään, varusteet järjestyvät Lapland Dreamin puolesta ilman lisämaksua.

 

 

Saanko tulla huvilalle aikaisemmin kuin klo 16
tai viipyä lähtöpäivänä myöhempään kuin klo 12?

Saapumis- ja lähtöajat on sovittu siten, että omistajalla on aina hyvää aikaa tarkistaa ja huoltaa kohde ennen seuraavien asiakkaiden saapumista. Omistajalta suoraan voit kuitenkin tiedustella sovitusta poikkeavia saapumis-/lähtöaikoja, jos huvilalla ei ole ennen/jälkeen vierailuanne toisia asiakkaita. Jos haluat varmistaa huvilan aikaisemman saamisajan tai myöhäisemmän lähtöajan, on varminta varata mökki 1 vrk pidemmäksi aikaa varauksen alusta/lopusta, jolloin voitte saapua vaikka heti aamulla paikalle tai viipyä iltaan asti.

 

 

Saanko ottaa huvilalle mukaan lemmikkieläimeni?

Hyvinkäyttäytyvät lemmikkieläimet ovat meille tervetulleita. 

 

 

Mitä jos rikon jotain lomani aikana?

Mökillä tapahtuneista vahingoista on ilmoitettava mökin omistajalle mieluiten viipymättä ja viimeistään lähdön yhteydessä. Asiakas on velvollinen korvaamaan mökille tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon suoraan omistajalle.

 

 

Missä sijaitsee lähin kauppa, apteekki ja ravintola?

Lähin kauppa ja apteekki sijaitsevat Muoniossa. Muonion keskustasta löydät myös lounasravintola Thai Coffee Shopin, Even Paarin ja sveitsiläisen  Swiss Cafén. Lähin ravintola löytyy 9 km päästä Hotelli Jeriksen yhteydestä. Ravintola Kammarille tulee 25 km matkaa, samalla kierroksella hoidat ostokset Muoniosta. Ravintolapalvelut löytyvät myös Hotelli Olokselta ja Hotelli Pallakselta (aukioloajat vaihtelevat). Levin monipuoliset palvelut löydät runsaan 30 km päästä. Maankuulun Jounin Kaupan löydät Äkäslompolosta.

 

 

Onko huviloihin mahdollista saada lisävuoteita?

Huviloilla on 6 vuodepaikkaa / huvila. Molemmissa huviloissa on 3 makuuhuonetta. Järjestämme tarvittaessa lasten matkasängyn ja vauvan syöttötuolin lisämaksutta.

 

 

Onko Jerisjärven vesi juomakelpoista?

Jerisjärvi kuuluu kirkasvetisiin tunturijärviin. Emme kuitenkaan suosittele veden juomista sellaisenaan. Sen sijaan talon oma porakaivovesi on ensiluokkaista ja tutkittua ja soveltuu mainiosti juomiseen ja ruoanlaittoon.

 

 

Mistä voin ostaa kalastusluvan?

Kalastuslupien verkkokauppa löytyy täältä. Lisätietoja luvista löytyy täältä.

 

 

Mitä kaloja Jerisjärvestä on mahdollista saada?

Jerisjärvessä uiskentelee muun muassa haukea, siikaa, ahventa, muikkua ja madetta.