Lapland Dream Villas Oy

Anna Temmes

Puh. 040 821 3587

anna.temmes@laplanddream.fi

 

www.laplanddream.fi

 

 

VILLA RUOHO

Jerisrannantie 10, 99135 Rauhala

 

VILLA TUULIA

Jerisrannantie 18, 99135 Rauhala

 

VILLA SAGA

Jerisrannantie 20, 99135 Rauhala

VILLA HILL

Kumpukuja, 99135 Rauhala


 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
plugit_logoleft.png

Sivuston valokuvat Frank Merkel, Arno Klein, Christine Marini, Juha Tolonen, Maria Temmes. Sivujen toteutus Neiti Sievänen 2016.

Lapland Dream Villas Oy on Kittilän Rauhalassa toimiva perheyritys. Olemme vuokranneet huviloita vuodesta 1999 ja toimineet sen ohella matkailun ohjelmapalveluyrityksenä. Asiakkaat tulevat pääasiallisesti Saksan, Sveitsin ja Itävallan alueelta, ja lisäksi myös Suomesta, Hollannista, Iso-Britanniasta ja Ranskasta.

 

Anna Temmes on opiskellut Saksan Frankfurt am Mainissa kielitieteitä ja matkailua. Anna on työskennellyt matkailun parissa vuodesta 1990 eri matkanjärjestäjillä ja lentoyhtiöillä ennen paluumuuttoaan Suomeen. Anna on suunnitellut Lapland Dream huviloiden värimaailman ja sisustuksen.

 

Huviloiden Lapin mytologiaa huokuvat taulut ovat taiteen maisteri Elina Temmeksen käsialaa.

 

Lauri Temmes, eMBA ja Lapland Dream huviloiden rakennuttaja, rakentaja ja talonmies. Lauri on aloittanut matkailun parissa vuonna 1984 vaellus- ja hiihto-oppaana ja toiminut yrittäjänä Länsi-Lapin alueella vuodesta 1997. Laurin äidin suku saapui jo 1600-luvulla Kolarinsaaren kautta Muonioon – hänen esivanhempansa ovat kalastelleet Jerisjärven maisemissa siitä lähtien. Laurilla on juuret syvällä Muonion maaperässä.

 

Annalla ja Laurilla molemmilla on kansainvälinen tausta, monipuolinen kielitaito ja vankka ammattitaito matkailun parissa.