Lapland Dream Villas Oy

Anna Temmes

Puh. 040 821 3587

anna.temmes@laplanddream.fi

 

www.laplanddream.fi

 

 

VILLA RUOHO

Jerisrannantie 10, 99135 Rauhala

 

VILLA TUULIA

Jerisrannantie 18, 99135 Rauhala

 

VILLA SAGA

Jerisrannantie 20, 99135 Rauhala

VILLA HILL

Kumpukuja, 99135 Rauhala


 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
plugit_logoleft.png

Sivuston valokuvat Frank Merkel, Arno Klein, Christine Marini, Juha Tolonen, Maria Temmes. Sivujen toteutus Neiti Sievänen 2016.

Jerisjärven upea luonto tarjoaa näkemistä ja tekemistä kaikkina vuodenaikoina.
Lähdetpä melomaan, soutamaan, hiihtämään, lumikenkäilemään tai pyöräilemään, varusteet järjestyvät Lapland Dreamin puolesta ilman lisämaksua.
POROSAFARIT

Nauti perinteikkäästä porokyydistä lempeiden sarvipäiden matkassa. Poronreessä istuminen on rauhallisin tapa matkustaa läpi lappilaisen hiljaisen luonnon.

 

 

REKIKOIRASAFARIT

Koe vauhdikas ja elämyksellinen rekikoirasafari Pallas-Yllästunturin maisemissa. Järjestämme mielellämme koiravaljakkosafareita monivuotisella kokemuksella.

 

 

MOOTTORIKELKKASAFARIT

Koe vauhdin hurma tunturimaisemissa – järjestämme tilauksesta kelkkasafareita monivuotisella kokemuksella.

 

 

LASKETTELU & HIIHTO

Käytössäsi on veloituksetta sukset, sauvat ja monot. Ladut alkavat heti pihasta ja käytettävissäsi on myös lähiseudun kattava latuverkosto. Laskettelukeskukset Pallas, Olos, Ylläs ja Levi sijaitsevat noin puolen tunnin matkan päässä ja tarjoavat oivat mahdollisuudet sekä murtomaahiihtoon että lasketteluun – tai jopa vähän villimpään suksiseikkailuun.

 

 

LUMIKENKÄILY

Saat käyttöösi veloituksetta myös lumikengät. Hyviä reittejä on esimerkiksi Pallas-Yllästunturin kansallispuiston tuntumassa.

 

 

KALASTUS & PILKKI

Kirkkaasta ja puhtaasta Jerisjärvestä nousee muun muassa haukea, siikaa, ahventa, muikkua ja madetta. Lapissa on myös monia muita rikkaita kalavesiä.

 

Kalastusluvat saat klikkaamalla tästä. Metsähallituksen kalastuslupia välittää myös erälupien puhelinpalvelu 020 69 2424. Avoinna arkisin 8-16.

 

 

MARJASTUS & SIENESTYS

Lapin luonto tarjoaa hyvät mahdollisuudet myös marjastukseen ja sienestykseen. Läheltä löytyy hyviä mustikka-, hilla- ja puolukkamaita. Taatusti puhdasta superfoodia!

 

 

MELONTA & SOUTU

Käytössäsi on veloituksetta soutuvene, kanootti ja pelastusliivit. Neuvomme parhaat reitit ja hyvät kala-apajat.

 

 

PATIKOINTI

Lapland Dreamin ulkoilumaastot ovat ihanteelliset myös patikointiin. Voit tehdä päiväretkiä palaten yöksi Lapland Dreamiin tai halutessasi yöpyä maastossa teltoissa. Lapin luonnossa liikkuminen vaatii jonkin verran kokemusta, mutta neuvomme sinulle hyvät reitit ja annamme neuvoja luonnossa liikkumiseen.

 

 

PYÖRÄILY

Käytössäsi on veloituksetta pyöriä, joilla voit tehdä retkiä lähiseudulle. Neuvomme mielellämme reittejä ja retkikohteita.

 

 

GOLF

Lähin golfkenttä sijaitsee Levillä reilun puolen tunnin matkan päässä.

 

 

MUUTA HAUSKAA

Kokeile esimerkiksi potkukelkkailua | avantouintia | retkiluistelua | lintubongausta | ratsastusta | sauvakävelyä | tanssia ja lähiseudun yöelämää

 

 

LISÄÄ LINKKEJÄ & VINKKEJÄ:

www.luontoon.fi
www.levi.fi
www.yllas.fi
www.muonio.fi
www.tunturi-lappi.fi