Lapland Dream Villas Oy

Anna Temmes

Puh. 040 821 3587

anna.temmes@laplanddream.fi

 

www.laplanddream.fi

 

 

VILLA RUOHO

Jerisrannantie 10, 99135 Rauhala

 

VILLA TUULIA

Jerisrannantie 18, 99135 Rauhala

 

VILLA SAGA

Jerisrannantie 20, 99135 Rauhala

VILLA HILL

Kumpukuja, 99135 Rauhala


 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
plugit_logoleft.png

Sivuston valokuvat Frank Merkel, Arno Klein, Christine Marini, Juha Tolonen, Maria Temmes. Sivujen toteutus Neiti Sievänen 2016.

Näin asiakkaamme ovat meille kertoneet Lapland Dream Villoista. Kiitämme lämpimästi!

 

 

"Kiitos Anna ja Lauri. Jo vuodesta 2008 alkaen olemme saaneet nauttia vieraanvaraisuudestanne Jerisjärven rauhassa. Ihana Lapin luonto, hiihtoladut, patikointimahdollisuudet, tyylikkäästi rakennetut ja hyvällä maulla sisustetut mökit sekä vertaansa vailla oleva huolenpito – mitä muuta lomalta voi enää toivoa. Toivottavasti näemme pian uudelleen. Kaikkea hyvää alkavalle vuodelle 2014!"

 

Jukka, Anne, Iris ja Lilia Lahti

 

 

 

"Tarjottu lomapaketti oli laadukas elämys alusta loppuun. Mieleenpainuvaksi kevättalvisen aktiiviloman teki aidosti asiakaslähtöinen ja lämminhenkinen palvelu, jonka ympärille kasattu kokonaisuus täytti kaikki odotuksemme. Lähtökohdat laatuaikaan ovat kohdallaan, kun ainoaksi vaivaksi jää matkustaminen huikeisiin maisemiin Jerisjärvelle. Lomamme alkoi isäntäväen toivottaessa perheemme tervetulleeksi meitä varten valmisteltuun tasokkaaseen huvilaan ja saunan lämpöön. Loppu on palanen mieluisia muistoja ja repullinen hyvää mieltä."

 

Anu ja Markus

 

 

 

"Vietimme sporttisen ja kulinaristisen ruskaviikon Jerisjärven rannalla. Lomaan mahtui melontaa, soutua, pyöräilyä ja patikointia. Kaikki varusteet kuuluivat huvilan vuokraan, joten lisämaksuja ei tullut. Oloksella pääsimme maistamaan Ruskafestarien antimia; maistoimme ensimmäisen kerran riekkoa ja muita Lapin herkkuja :) Lapland Dream -huvila oli kaikin puolin toimiva ja tyylikäs, ja poreamme kruunasi saunakokemuksen. Tulemme ehdottomasti toistekin, ehkä hiihtämään seuraavalla kerralla."  

 

Mirka & Petri

 

 

 

"Huhtikuinen viikko Pallaksen maisemissa oli unohtumaton kokemus koko kolmen sukupolven seurueellemme. Omistaja oli meitä vastassa ja esitteli huvilan ja sen ympäristön ja saimme lisäksi hyviä vinkkejä loman viettoon. Hiihdimme huvilan edestä lähteviä omia latuja sekä testasimme lähiseudun hulppeaa latuverkostoa. Kävimme pulikoimassa läheisen Jerishotellin Spassa ja laskettelimme sekä Ylläksellä, Pallaksella että Oloksella. Me vanhemmat karkasimme vielä Levin sykkeeseen shoppailemaan ja viettämään iltaa. Ulkosauna ja lumikylvyt olivat erityisesti lasten mieleen. Isovanhemmat taas ihastuivat lumikenkäilyyn! Keväinen aurinko helli meitä melkein koko viikon. Huvilan varustetaso oli korkea ja kokkaus sujui hyvin isollekin porukalle."

 

Perhe Laiho

 

 

"Paikka, jossa sekä sielu että silmä lepäävät. Ihanaa lomaluksusta Villa Tuuliassa. Vietimme viikon loman oman perheen ja isovanhempien kera ja pääsimme todella irti arjesta. Nukuimme hyvin, nautimme luonnosta ja ennenkaikkea lapsi myös laskettelusta ja poreammeesta. Lapin mittakaavassa lähellä on kattavasti palveluita ja tekemistä, ruokakaupoissa hyvät valikoimat ja Tuuliassa kattavat kokkausvälineet – saimme siis herkutella koko viikon. Lapin luonto ja rauha ovat ainutlaatuiset, ympäröivät tunturit upeat, samaan aikaan rauhoittavat ja ikiaikaisuudellaan kunnioitusta herättävät. Isäntäparin lämminhenkisyys näkyy ja tuntuu, aivan uskomaton pariskunta. Suosittelemme lämpimästi täydelliseen irtiottoon ja mekin varmasti palaamme, osa sydämestä taisi jäädä Jerisjärven rantaan."

 

Kolmihenkinen perhe, mummo ja pappa

 

 

 

Katso saamaamme palautetta myös Tripadvisorista ja Booking.comista, tässä linkit.