top of page

Mietimme, mihin Lapissa voisimme korona-aikana turvallisesti lähteä retkeilemään. Löysimme tämän vuokraajan netistä ja yllätyimme positiivisesti. Mökki oli tilava ja siisti ja mikä parasta sinne sai tuoda myös koiran. Pohjaratkaisu myös toimi hyvin. Moderni keittiö ja sen varustus vastasi hyvin tarpeitamme. Kiva yllätys oli tullessamme pullo kuohuvaa jääkaapissa! Laadukkaat kalusteet, keittiövälineet ja espresso/kahvikone kapseleineen sekä poreallas kylpyhuoneessa tekivät omalta osaltaan lomastamme neljän tähden kokemuksen. Parasta olivat valmiiksi laitetut pedit, kun väsyneenä saavuimme mökille pitkän ajomatkan jälkeen. Ystävällinen ja avulias emäntä Anna toivotti meidät tervetulleeksi ja tarjosi käyttöömme naapurimökin pihasaunaa tarvitessamme. Saimme häneltä myös vinkkejä lähialueen ulkoilureiteistä. Siivousvälineitä oli riittävästi ja ne olivat hyväkuntoisia. Vaikka alakerrasta puuttui TV, niin emme sitä lopulta kaivanneet. Istuimme takkatulen äärellä tunnelmasta nauttien. Lähin kauppa on Muoniossa, joten mökille lähtiessä kannattaa varustautua hyvin omien eväiden kanssa. Auton latauspiste pihalla oli plussaa. Samoin runsaat harrastevälineet, kuten pyörät ja lumikengät.
 

Lähiympäristöstä löytyy hienoja kuvaus- ja retkeilykohteita. Pelkästään mökin rantamaisemat Jerisjärven äärellä, aidon Lapin maiseman ympäröimänä ovat ainutlaatuinen kokemus etenkin kaamoksen kynnyksellä.

 

Suosittelemme lämpimästi tätä 6 hengen mökkiä esim. kuvaus-, hiihto-, lumikenkäily- ja kalastusmatkoille sekä joulun ja muiden juhlien viettoon – myös lapsiperheille. Saman tien varrella useampi mökki, joten isommallekin ryhmälle löytyy majoitus.

 

Tämä konsepti on selkeästi sydämellä ja ammattitaidolla hoidettu. Olimme enemmän kuin tyytyväisiä valintaamme. Arvosanaksi annamme erinomainen 10/10

 

Nimim. Pariskunta Torniosta pienen koiran kanssa (#Villa Saga, marraskuu 2020)

bottom of page